Szybki deser, do którego wykorzystacie kilka rzeczy, które na pewno macie pod ręką? Coś na ponury zimowy wieczór? Coś czekoladowego?

Bezglutenowy budyń czekoladowy home made to strzał w dziesiątkę!

Dodajecie ulubione owoce, orzechy lub przyprawy i wyczarujecie wykwintny, pyszny i zdrowy posiłek, idealny na podwieczorek albo miły wieczór z przyjaciółką.

 


Wydruk przepisu
Budyń czekoladowy
Porcje
Składniki
Porcje
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Mleko podgrzewamy z miodem, dodajemy wymieszane kakao z mąką, mieszamy energicznie i gotowe!
  2. Możemy dodać więcej mąki, w zależności od tego, jak gęsty budyń chcemy uzyskać.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *